Installatie van fotovoltaïsche panelen

Bel ons

SCOS is een installatiebedrijf voor fotovoltaïsche panelen met 25 jaar ervaring op het gebied van zonne-energie. Wij bieden een breed scala aan fotovoltaïsche zonnepanelen van hoge kwaliteit om uw fotovoltaïsche installatie op te zetten.

Onze fotovoltaïsche zonnepanelen zijn vervaardigd met monokristallijne of polykristallijne cellen die de productie van elektriciteit uit zonne-energie mogelijk maken. Afhankelijk van het aantal geplaatste panelen en de beschikbare oppervlakte kunt u uw elektriciteitsverbruik geheel of gedeeltelijk produceren.

Door fotovoltaïsche zonnepanelen te installeren, kunt u geld besparen op uw elektriciteitsrekening en deelnemen aan de ontwikkeling van hernieuwbare energie. Als u meer elektriciteit produceert dan u verbruikt, kunt u het overschot aan het net verkopen tegen het prosumententarief. De distributienetbeheerders zijn verantwoordelijk voor de aankoop van de elektriciteit geproduceerd door zonne-installaties.

SCOS is een betrouwbaar en gekwalificeerd bedrijf om uw fotovoltaïsche zonnepanelen te installeren. Wij begeleiden u gedurende uw hele project en helpen u bij het verkrijgen van de nodige groencertificaten om uw installatie aan te sluiten op het elektriciteitsnet. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Bel ons