Elektrische installatie

Elektrische installatie in alle Brusselse gemeenten

Een offerte aanvragen

  Elektrische installatiewerkzaamheden omvatten de installatie van een systeem om elektriciteit in een gebouw of huis te verdelen en te regelen. Dit werk omvat meestal het creëren van elektrische circuits die worden beschermd door stroomonderbrekers, het installeren van stopcontacten en schakelaars, en het trekken en ontluchten van kabels door muren en plafonds.

  Het verdient aanbeveling om deze werkzaamheden uit te laten voeren door een gekwalificeerde vakman, die moet voldoen aan de algemene voorschriften voor elektrische installaties. Ook kan een keuringsinstantie worden ingeschakeld om de goede werking van de installatie te controleren en een keuringsrapport af te geven.

  Samengevat bestaat de elektrische installatie uit de installatie van een systeem voor de distributie en controle van elektriciteit in een gebouw, in overeenstemming met de veiligheidsnormen en met behulp van een gekwalificeerde vakman en een keuringsinstantie.

  SCOS BVBA zorgt voor het bekabelingsnetwerk. Dit gebeurt aan de hand van bouwkundige plannen en aansluitschema’s. Zo zorgen we voor een optimale aansluiting van de verschillende toestellen.

  Onze diensten

  Elektrische installatie

  SCOS BVBA zorgt voor het bekabelingsnetwerk bij u thuis.

  Onderhoud

  Wij controleren en herstellen elektrische installaties.

  Parlofonie en videofonie

  Uw huis controleren

  Domotica

  Vereenvoudig uw dagelijks leven door technologie te gebruiken

  Vernieuwing

  Door renovatie brengen we het op peil.