Elektricien Watermael-Boitsfort

Bel ons

Ons elektriciteitsbedrijf, gevestigd in Watermaal-Bosvoorde, wordt geleid door een gediplomeerd elektricien met meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

We bieden een breed scala aan diensten voor alle soorten elektrische werkzaamheden, altijd met inachtneming van de geldende normen. We werken aan alle soorten elektrische netwerken, inclusief kortsluitingen en storingen.

Onze professionele elektriciens zijn opgeleid om op korte termijn te werken, om snel te reageren op al uw behoeften. Wij kunnen zowel uw elektrische installaties installeren als renoveren, waarbij we er altijd op letten de geldende elektrische normen te respecteren.

Aarzel niet om een ​​beroep op ons te doen voor elke elektrische herstelling of renovatie in Watermaal-Bosvoorde. We stellen onze knowhow en expertise tot uw beschikking voor al uw elektrische werkzaamheden, van reparaties tot de vervanging van elektrische panelen, evenals het upgraden naar elektrische normen en conformiteit. Wij zijn er om u te helpen al uw elektrische problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Bel ons