Domotica

Implementatie van domotica in alle Brusselse gemeenten

Een offerte aanvragen

  Domotica is een oplossing die de implementatie van een regel- en energiebeheersysteem in een woning of gebouw mogelijk maakt. Hiermee kunnen verschillende elektrische apparaten en apparatuur in huis worden aangesloten en op afstand worden bediend, zoals verlichting, verwarming, rolluiken, enz.

  Domotica kan energie besparen door het verbruik automatisch aan te passen aan de behoeften en levensstijl. Het kan ook het comfort en de veiligheid van het huis verbeteren door de verlichting, verwarming, enz. op afstand te bedienen.

  Om een ​​domotica-oplossing op te zetten, is het raadzaam om een ​​beroep te doen op een professional die u kan adviseren en een oplossing kan voorstellen die is aangepast aan uw behoeften en uw budget. Domotica maakt vaak gebruik van innovatieve technologieën, zoals de domoticabox, die het mogelijk maakt om alle apparatuur in huis te centraliseren en te beheren.

  Wilt u uw dagelijks leven vereenvoudigen door gebruik te maken van de nieuwste technologie? SCOS BVBA stelt domotica tot uw dienst. Dankzij dit systeem bespaart u aanzienlijk.

  Onze diensten

  Elektrische installatie

  SCOS BVBA zorgt voor het bekabelingsnetwerk bij u thuis.

  Onderhoud

  Wij controleren en herstellen elektrische installaties.

  Parlofonie en videofonie

  Uw huis controleren

  Domotica

  Vereenvoudig uw dagelijks leven door technologie te gebruiken

  Vernieuwing

  Nous procédons à sa mise en conformité par la renovation.