Parlofonie en videofonie

Laten we intercom- en videofooninstallaties installeren in alle gemeenten van Brussel

Een offerte aanvragen

  Deurtelefoon installatie in Brussel

  De installatie van een deurintercomsysteem in Brussel is een oplossing om de toegang tot een gebouw te controleren en met bezoekers te communiceren via een intercomsysteem. Het bestaat over het algemeen uit een interne handset die in het gebouw is geïnstalleerd en een buitenbox die bij de toegangsdeur is geïnstalleerd.

  Wanneer een bezoeker op de intercomknop drukt, gaat de interne handset over en kunt u met uw bezoeker communiceren en, indien nodig, de deur openen met een elektrische deuropener.

  Het is aan te raden om een ​​professionele elektricien in te schakelen voor de installatie van uw deurintercom in Brussel, die kwaliteitswerk en een goede prijs-kwaliteitverhouding kan garanderen. De elektricien kan u ook adviseren over het type deurintercom dat het beste past bij uw wensen en budget.

  Videofooninstallatie in Brussel

  De videofooninstallatie in Brussel is een oplossing die toelaat om de toegang tot een gebouw te controleren en om te communiceren met bezoekers dankzij een camera en een scherm geïnstalleerd bij de ingang van de voordeur. Hiermee kunt u uw bezoekers zien en spreken voordat u de deur voor hen opent, wat de veiligheid van uw gebouw kan verbeteren.

  Video-intercomsystemen zijn vooral handig in appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, hotels en bejaardentehuizen, waar ze kunnen worden gebruikt om de toegang tot het gebouw en verschillende gemeenschappelijke ruimtes te controleren.

  Het is aan te raden om een ​​beroep te doen op een gekwalificeerde professional om uw videofoon in Brussel te installeren, die kan zorgen voor een betrouwbaar en goed werkend systeem. De installateur kan je ook adviseren over het type videofoon dat het beste aansluit bij jouw wensen en budget.

   Onze diensten

   Elektrische installatie

   SCOS BVBA zorgt voor het bekabelingsnetwerk bij u thuis.

   Onderhoud

   Wij controleren en herstellen elektrische installaties.

   Parlofonie en videofonie

   Contrôler votre bewoning

   Domotica

   Vereenvoudig uw dagelijks leven door technologie te gebruiken

   Vernieuwing

   Door renovatie brengen we het op peil.