SCOS BVBA – Beste elektricien in Brussel

SCOS BVBA is erkend als de beste elektricien in Brussel. Wij bieden hoogwaardige installatie-, reparatie- en onderhoudsdiensten voor alle elektrische behoeften van onze klanten. Onze professionele elektriciens zijn gekwalificeerd en ervaren, en zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service aan elke klant. Wij zijn betrouwbaar, snel en bieden redelijke tarieven. Neem nu contact met ons op voor al uw elektrische behoeften in Brussel.

Onze diensten

Elektrische installatie

SCOS BVBA zorgt voor het bekabelingsnetwerk bij u thuis.

Onderhoud

Wij controleren en herstellen elektrische installaties.

Parlofonie en videofonie

Beheer uw huis.

Domotica

Vereenvoudig uw dagelijks leven door technologie te gebruiken.

Vernieuwing

Door renovatie brengen we het op peil.

WILT U OVERSCHAKELEN NAAR GROENE ELEKTRICITEIT ?

Wij installeren, repareren en innoveren zonnepanelen

Ontdek groene stroom

  SCOS BVBA Algemene elektriciteitsmaatschappij

  SCOS is een algemene elektriciteitsmaatschappij opgericht in februari 2006 in Brussel. Wij bieden onze diensten aan particulieren en bedrijven aan voor de installatie, het onderhoud en de renovatie van hun elektrische installaties.

  Dankzij onze kennis en expertise kunnen wij alle soorten algemene elektriciteitswerken uitvoeren, zowel voor een nieuwe installatie als voor het op peil brengen van een bestaande installatie. Wij zijn ook gespecialiseerd in groene elektriciteit en bieden oplossingen voor de productie van elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen.

  Als u uw elektrische installatie moet laten installeren, onderhouden of renoveren, aarzel dan niet om een beroep te doen op SCOS. Wij bieden onze kennis en expertise aan om aan al uw algemene elektrische behoeften te voldoen. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw project.

  Elektrische installatie in Brussel

  Gratis offerte aanvragen

  Als elektricien in Brussel – Schaarbeek volgen onze taken het BOEK 1 en het RGPT (algemeen reglement van de arbeidsreglementering)..

  Aarzel niet om ons te contacteren,wij zullen u graag antwoorden !